Dimma över skogen

Välkommen till Småland Resorts

Konferens-boost med skärpta sinnen

Kroppen släpper loss oanade inneboende resurser till din själ, bara du ger den rätt förutsättningar. Vår konferens-filosofi innebär att du äter och sover rätt, rör på dig och andas – inne eller ute i naturen. Vi ger varenda liten kromosom i kroppen rätt boost, för att du ska prestera på topp under konferensen. Och ta med dig fröet till livslång hälsa hem. Välj mellan våra olika konferenspaket! Eller låt oss skräddarsy en lösning för dig
– hör av dig så får du veta mer.

 

Mat är mycket mer än bara energi. Bra mat är hälsa. Vi satsar på det sunda, naturliga och ekologiska. Rena råvaror, i lagom mängd och rätt blandning för att landa på en jämn skön balans under hela dagen, utan att blodsockret studsar upp och ner. Här får du smaka på prestation – både fysisk och mental.

 

Sömnen är alltings moder. Och kropp och själ har en sällsynt förmåga att förnya sig när vi sover. Samtidigt har vårt samhälle drivits att utmana, inskränka och pressa våra sömnvanor till ett minimum. Som konferensgäst hos oss kommer du uppleva existensmaximum om nätterna och hålligång om dagarna. På så sätt blir konferensen den investering den ska vara.

 

Kroppen är skapt för rörelse. Konferenser verkar ofta vara det motsatta. Vi vet att fysisk aktivitet är en förutsättning även för prestationen runt konferensbordet, så räkna med att ta ut svängarna, syresätta blodet och utmana kroppen i precis den mängd du vill och orkar. Naturen runt våra anläggningar ger idealiska förutsättningar.

 

Allt hänger ihop, och att dra ner naturen djupt i lungorna ger resultat för både kropp och knopp. En konferens på någon av våra anläggningar ger utrymme för att landa och lyfta tillsammans, en känsla som sitter kvar långt efter att vardagen återvänt. Vi gör allt möjligt möjligt, med nio olika anläggningar mitt i Småland, mitt i naturen.

 

Hitta det paket som passar dig