Efterrätt

Småland inspirerar.

Småland Resorts består av nio resorts, naturskönt belägna vid sjöar. Här erbjuds det bästa av Småland i form av gastronomi, värdskap och naturupplevelser. Alla är vi helt unika och har våra egna personligheter, samtidigt som vi är specialister på möten och erbjuder professionella miljöer anpassade för konferenser.
Hos oss kan du förvänta dig det lilla extra!

Hos Småland Resorts är gastronomin en viktig del i din vistelse. Här kan du prova småländska specialiteter framvuxna ur traditioner över generationer eller smaka på nyskapande kompositioner i mästarklassnivå av välrenommerade kockar. Gemensamt för den småländska maten är inspirationen från naturen, och råvarorna kommer ofta direkt från någon av alla tusentals sjöar, djupa skogar och levande lantbruk som landskapet omger sig med.

Småland ger inspiration, många kända produkter har sin början här, företag växer fram, kända personer som Astrid Lindgren, John Bauer, Wilhelm Moberg, Carl von Linné har hittat sina idéer till skapandet i Småland.

Varför sitta i ett konferensrum och försöka bli inspirerad, vi i Småland Resorts både bor och verkar i vår småländska natur. Att vara utomhus skapar rörelse, och när kroppen sätts i rörelse så sätts också tanken i rörelse. Vi borde leva mer som Pippi Långstrum i våra dagliga liv. Överskrida gränser, vara sakletare och stigfinnare. Helt enkelt att arbeta där du gör det bäst.

Vi använder naturen och arbetar lika mycket utomhus som inomhus. Kreativa tankar och nya idéer lockas fram med hjälp av ekpark, lusthus, ekor, skog, utsikt, vandring och cykling. Tänk om er ledningsgrupp skulle prova att lägga ett nät och rensa abborrar tillsammans. Vilket team, vilken aktivitet och vilka diskussioner!

Välkommen!