Hestraviken

Hestraviken välkomnar med utsikt över Algustorpasjön och det 309 meter höga Isaberg, och med Nissan rinnande på tomten. Restaurangen är listad som en av Smålands bästa. En vacker trädgård, röda timmerhus och ståtliga trävillor står för inramningen av detta hotell som drivs av familjen Hellström i tredje generationen.

20-ÅRS JUBILEUM OCH 20% HOS SMÅLAND RESORTS

Konferenserbjudande: Vårt hälsosamma konferenspaket inkluderar måltider som i första hand ger energi och välbefinnande. Vår natursköna omgivning hoppas vi lockar till ett motionspass eller två.  Här finns gott om promenadstråk, leder som är perfekta för en stärkande promenad, joggingrunda mm. Cyklar, mountainbikes, roddbåtar, kanoter finns att nyttja. För de som vill ta det lugnt rekommenderar vi en stund i vår fina relaxavdelning. Ett konferensdygn består av:

Ankomstfika: Sconesbuffé, smoothies, färsk uppskuren frukt med mera
Lunch: varmrätt med fokus på det gröna tillsammans med fisk eller skaldjur, ”powersallad” och knäckesnacks därtill.
Eftermiddagsfika som består av exempelvis fruktsallad med kesellatopping, rågbrödssandwichar med avokado, rostade nötter. Mums!
Middagen inleds med en lätt förrätt, varmrätt med fokus på det gröna med fisk, kyckling eller kött. Därtill surdegsbröd och våra egna färskost. Vi avslutar med mörka chokladtryfflar.
Övernattning och vår KRAVmärkta frukostbuffé.

Innan motionspasset erbjuder vi exempelvis energisnacks, våra egna powerbars, energismoothies el.frukt. Prova på en annorlunda mötesmodell Walk and Talk 20% rabatt i maj och juni. Pris exkl. moms med rabatt 1342 kr per person i delat dubbel. Tillägg enkelrum 410 kr.
Bokningskod: smålands2018

Erbjudande privatperson: Under sommaren är Hestraviken ljuvligt! Här finns oräkneliga möjligheter till rekreation och avslappning, bad, kanoting, ridning, cykling, Vilda Västern-äventyr… Däremellan erbjuder vi en god natts sömn och en frukostbuffé som ger energi för hela dagen.
I sommarpaket ingår  4 övernattningar med stor kravmärkt lantfrukost varje morgon. Cyklar, båtar och kanoter lånas fritt efter tillgång. Extrabädd med frukost för barn upptill 12 år är fritt , barn 13-16 år 200 kr per dygn.
Enkelrumstillägg 300 kr per vuxen/natt
20% rabatt i perioden 180616 – 180715. Pris inkl. moms för 4 nätter 2880 kr per person i delat dubbelrum
Bokningskod: småland2018

Specifikationer

  • Konferensrum 5 st
  • Grupprum 6 st
  • Största lokal 65 pers
  • Bäddar 115 st
  • Rum 40 st
  • Festlokal/Restaurang 120 pers
  • Internet Ja

Läs mer om Hestraviken på:

www.hestraviken.se

Hestraviken Hotell och Restaurang, 330 27 Hestra
+46(0)370-33 68 00
info@hestraviken.se