Ge dig ut på äventyr i naturen kring Hestraviken

Upplev den vackra och fridfulla naturen med skogar, berg och sjöar.
Möjligheterna är många; vandra, cykla, kör MTB, paddla kanot, ro med ekan, fiska, studera fågelliv. Valet av aktivitet är ditt och kombinera gärna som Bingo! Avnjut den härliga picknicklunchen i det fria.
Efter en aktiv dag bjuds en 3-rätters festsupé med levande ljus i restaurangen. Avsluta kvällen med en skön natts sömn i ett av våra fina rum. Nästa morgon väntar Hestravikens prisade lantfrukostbuffé.

Du väljer aktivitet
Vandringslederna, cykelvägarna och MTB-banorna börjar direkt vid hotellet och Nissan som förbinder sjöarna går genom vår tomt. Papperskarta så Du hittar rätt ingår. På Isaberg finns flera MTB leder i alla nivåer. För den som vill träna extra mycket hopp, doserade kurvor, terrängvågor m.m. finns MTB-arena vid foten av berget. Arenan har både lättare och svårare slingor. På hotellet finns cykelgarage med möjlighet till tvätt och luftpumpning till Store Mosse Nationalpark som också är utmärkt för vandring eller cykling reser du med bil till på ca 25 minuter.

Paketet inkluderar
I naturpaketet ingår övernattning, 3-rätters festsupé med fördrink, härlig picknick i ryggsäck som lunch och stor kravmärkt lantfrukost samt karta. Kanot, båt, cykel och mountainbike lånas fritt efter tillgång. Fri tillgång till uppvärmd utomhuspool och ett mindre gym inomhus samt bastu.

Söndagarna 14, 21, 28 juli dukar vi upp en härlig grillbuffé på kvällen. Bokar ni paket dessa söndagar är det grillbuffé som gäller till middag.

Paketpris
Pris  1 dygn från 1580 kr och 2 dygn från 2840 kr ( per person med del i dubbelrum)

Boka
Välkommen att kontakta oss för att boka din upplevelse
Tel. +46  (0)370-33 68 00
E-post. info@hestraviken.se
Webb. www.hestraviken.se

Välkommen till Hestraviken!